media.png

MixtapeFrontClassick 2011 mixtape
DJ Snef maakte ter promotie van het project Classick een mixtape waarin hiphop en klassiek elkaar ontmoeten. Download of beluister de tape hier.

Classick 2010-2011 docu
In 2010 en 2011 volgde Stichting Twisted de ontwikkelingen van het project Classick van auditie tot generale repetitie. Dit proces werd vastgelegd en verwerkt tot de vierdelige documentaire ‘Classick in the making’. De docu is te zien op het YouTube kanaal van Stichting Twisted. Bekijk aflevering 1 hier.

drumparktroon_mixtape_coverDrumparktroon 2010 Mixtape
Drumpatroon DJ’s Snef, de D, G en Stefanovici hebben ter promotie van het evenement een mixtape gemaakt.
Download deze hier.

Drumparktroon 2010 persbeeld
Download hier rechtenvrije persfoto’s van het Drumparktroon festival. Bij publicatie svp naam fotograaf (Stacy Brunst) vermelden.

Drumparktroon 2010 virals
Ter promotie van het festival zijn verschillende virals gemaakt door Willem Nout. Bekijk deze hier.

SilverSwing 2010 sfeerreportage
Tijdens de uitvoering van het project SilverSwing maakte Bart Hol een sfeerreportage. Bekijk deze hier.

0Twisted & United 2008 docu
In 2008 volgde regisseur Kevin Headly namens omroep MTNL Stichting Twisted en verschillende deelnemers in aanloop naar de uitvoering van het project ‘Twisted and United’. Bekijk deze mini documentaire hier.