meedoen.png

Meedoen

Heb je een leuk projectidee dat naar jouw mening aansluit bij de doelstelling van Stichting Twisted? Laat het ons weten!
Wij kijken samen met jou naar de haalbaarheid, subsidiemogelijkheden en zorgen voor deskundige begeleiding en coƶrdinatie voor jouw project. Jij bent van begin tot eind actief betrokken bij de realisatie van jouw projectidee. Projectaanvragen worden ingediend aan de hand van een aanvraagformulier. Probeer deze zo nauwkeurig en volledig mogelijk in te vullen en verstuur deze per mail naar info@stichtingtwisted.nl

Download het aanvraagformulier hier.

Adviescommissie
Stichting Twisted werkt met een adviescommissie. Deskundigen met ruime ervaring in de opzetting en uitvoering van sport en culturele projecten vertegenwoordigen Stichting Twisted. Wij maken daarnaast gebruik van een netwerk van specialisten en deskundigen. Tot deze groep behoren succesvolle jongeren die andere jongeren kunnen coachen en stimuleren. De specialisten worden bij elkaar gebracht in de vorm van een commissie. In samenwerking met het bestuur en indiener van het projectplan worden ideeƫn omgezet in resultaten.

Voor informatie of aanmelden van een projectidee neem je contact met ons op door te mailen naar info@stichtingtwisted.nl of te bellen met 036-7670180.