nieuws.png

Nablijven in KAF

nablijvenwebHet is nog nooit zo leuk geweest om te Nablijven! Heb jij talenten waar je meer uit zou willen halen en lijkt het je vet om met bekende professionals te werken? Dan is Nablijven echt iets voor jou!

Nablijven biedt jou de kans om een aantal weken lang unieke workshops en masterclasses van jouw helden te volgen in Almere. Samen met hen werk je naar een event toe waarin jij je talenten presenteert aan het publiek.

Deze editie vinden er drie workshops plaats bij Nablijven: Tattoo art, Fotografie en songwriting. Dit doen je onder begeleiding van de tatoeëerders van Trechart, fotografe Linda Stulic en songwriters Sarah-Jane en Luna Mae.

Nablijven vindt vanaf 25 oktober op dinsdag -en woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur plaats in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).
Je kunt je inschrijven via www.kaf.nl of door contact op te nemen met 036-8455555. Deelname aan Nablijven kost eenmalig € 25,- voor deelname aan een reeks.

Klik verder voor meer info.

TATTOO ART
Tatoeëren is een vak apart. Wie wil er nou niet een tattoo leren zetten? Is het je passie en wil jij beleven hoe het is om een tattoo te zetten? Leer dan met de workshop Tattoo Art hoe je te werk gaat. Onder begeleiding van de professionele tattoo artiesten van Trenchart leer je de kneepjes van het vak; van hygiene tot het daadwerkerlijk zetten van een tattoo op oefenhuid. Laat je creativiteit de vrije loop en leer tatoeëren!
Info: http://bit.ly/nablijventatt

FOTOGRAFIE
Linda Stulic is fotografe voor oa de Volkskrant, Vogue en JFK Magazine en heeft nog meer indrukwekkende namen op haar CV staan. Ben je al bekend met fotografie, wil je je kennis vergroten en je portfolio uitbreiden? Dan is Linda Stulic de uitgelezen persoon om je daarbij te helpen! Linda heeft oog voor detail en gaat tijdens de workshop aan de slag met het maken van portretten. Hoe positioneer je je als fotograaf en hoe ga je om met hetgeen wat voor je staat? Samen met deze professional werk jij aan een mooi portfolio!
Info: http://bit.ly/nablijvenfoto

WRITE YOUR SONG
Altijd al een eigen nummer willen schrijven? Deze dames staan klaar om je hierbij te helpen! Zangeres Sarah-Jane won de Amsterdam Pop Prijs en is volgens Radio 6 het Soul & Jazz talent. Zij stond al op festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag en is onderdeel van ‘The Xperience’ band. Haar bandgenoot –en zangeres Luna Mae is minstens zo getalenteerd en een fantastische songwriter. Ze tourt niet voor niets door heel Europa. Samen leren ze jou bij Nablijven alle tips en trucs over hoe je het beste je eigen nummers kunt schrijven en performen.
Info: http://bit.ly/nablijvensong