stage.png

Stage

Stichting Twisted is een gecertificeerd leerbedrijf van Calibris. De stichting biedt stageplaatsen op het gebied van sport en cultuur in Nederland en het buitenland.

Als stagiaire bij Stichting Twisted word je betrokken bij alle aspecten die komen kijken bij het opzetten en uitvoeren van een project.
Verder kan er zowel binnen de organisatie als binnen projecten een stage worden doorlopen. Binnen de organisatie zal de student zich voornamelijk bezighouden met het aansturen van lopende projecten, het binnenhalen of initiƫren van nieuwe projecten, fondsenwerving en praktische zaken; het assisteren en aanvullen van de medewerkers van de stichting.

Een andere vorm is stagelopen binnen een project. Dit kan een nieuw of reeds bestaand project zijn. Onderstaand vindt je meer informatie over bestaande projecten.

Stichting Twisted is een jonge, hardwerkende, ambitieuze stichting die op zoek is naar studenten die creatief, vindingrijk, flexibel, oplossingsgericht en doeltreffend zijn aangelegd.
Kijk regelmatig op onze website of op www.stagemarkt.nl voor actuele stageplaatsen van Stichting Twisted.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze stagecoƶrdinator: Patricia Helslijnen.